سفر ۲ ماهه به مریخ با موشک جدید ناسا

سفر ۲ ماهه به مریخ با موشک جدید ناسا

بی دانلود: ناسا با ساخت یک موشک جدید در نظر دارد تا فضانوردان را طی دو ماه به مریخ بفرستد و به زمین بازگرداند.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، یک سیستم موشکی نوآورانه می تواند انقلابی را در ماموریت های فضایی آینده به مریخ بوجود آورد و زمان سفر به سیاره سرخ را به چند ماه کم کند.
به نقل از اسپیس، هدف فرود انسان روی مریخ، چالش های بی شماری را بهمراه داشته است که همچون آنها می توان به نیاز به حمل سریع محموله های بزرگ به سیاره های دوردست و از آنجا به زمین اشاره نمود. بسته به موقعیت زمین و مریخ، تقریباً دو سال طول می کشد تا یک سفر رفت و برگشت با بهره گیری از فناوری پیش رانش فعلی صورت گیرد.
«موشک پلاسمای پالسی»(PPR) که توسط شرکت «هاو اینداستریز»(Howe Industries) در مرحله توسعه به سر می برد، یک سیستم محرکه بسیار کارآمدتر از روش های فعلی پیش رانش در اعماق فضاست و می تواند سفر بین زمین و سیاره سرخ را تنها در دو ماه انجام دهد. موشک دارای یک «تکانه ویژه»(Isp) خواهد بود که معیاری برای سنجش کارآمدی یک موتور در تولید رانش است. بر طبق بیانیه ناسا، این فناوری می تواند فضانوردان و محموله ها را قادر سازد تا با کارآمدی و سرعت بیشتری نسبت به فضاپیماهای موجود به مریخ سفر کنند.
موشک PPR از یک سیستم انرژی هسته ای مبتنی بر شکافت استفاده می نماید که انرژی را از تقسیم کنترل شده اتم ها به دست می آورد تا نیروی رانش را برای پیشران فضاپیما بوجود آورد. موشک PPR کوچک تر، ساده تر و مقرون به صرفه تر از مفاهیم پیشین است.
علاوه بر فعال کردن ماموریت های بیشتر، PPR می تواند از فضاپیماهای بسیار سنگین تر پشتیبانی کند. این بدان معناست که می توان محافظ بیشتری را نصب کرد تا میزان قرار گرفتن خدمه در معرض ذرات مضر پرانرژی موسوم به پرتوهای کیهانی در طول پروازهای فضایی بلندمدت کم شود.
مقامات ناسا گفتند: PPR یک دوره کاملا جدید را در اکتشاف فضایی امکان پذیر می کند. عملکرد استثنایی PPR با ترکیب ISP بالا و رانش بیشتر می تواند انقلابی را در اکتشافات فضایی پدید آورد. کارآیی بالای این سیستم امکان می دهد تا ماموریت های سرنشین دار به مریخ در عرض دو ماه کامل شوند.
مفهوم PPR حالا به فاز دوم مطالعه «مفهوم پیشرفته نوآورانه ناسا»(NIAC) منتقل می شود و فاز اول را که بر نوترونیک سیستم پیش رانش، طراحی فضاپیما، سیستم قدرت و زیرسیستم های لازم، تحلیل قابلیت های نازل مغناطیسی و تعیین مسیرها و منافع تمرکز دارد، تکمیل کرده است.
در طول فاز دوم، توسعه دهندگان از ارزیابی های فاز اول برای بهینه سازی طراحی موتور، انجام آزمایش های اثبات مفهوم و طراحی مفهومی فضاپیما برای محافظت بهتر از پروازهای سرنشین دار به مریخ استفاده می کنند. موشک PPR می تواند روزی ناسا را ​​به ایجاد یک پایگاه دائمی روی مریخ نزدیک تر کند.




منبع:

1403/03/02
13:08:01
0.0 از 5
417
تگهای خبر: تولید , سیستم , طراحی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
beedownload بی دانلود