با امضای تفاهم نامه میان معاونت صدا و وزارت علوم عنوان شد

تاكید بر استفاده از دانشگاهیان در رادیو

تاكید بر استفاده از دانشگاهیان در رادیو

بی دانلود: در امتداد لزوم ارتقای دانش مخاطبان، پشتیبانی از كارهای دانش بنیان و استفاده از افراد متخصص دانشگاهی در رادیو، تفاهم نامه همكاری میان معاونت صدای رسانه ملی و وزرات علوم به امضا رسید.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، معاون صدا در این جلسه با اشاره به اهمیت علم بعنوان زیرساخت توسعه کشور اظهار داشت: معرفی سرمایه های علمی کشور وظیفه رسانه است.
حمید شاه آبادی با ابراز خرسندی از امضای تفاهم نامه همکاری اظهار داشت: ما در رسانه به چنین همکاری ها و تعاملاتی نیاز داریم. چونکه علم، زمینه ساز و زیرساخت توسعه در کشور است.
وی در ادامه اظهار نمود: معرفی سرمایه های علمی کشور وظیفه ماست. تابحال نیز در رسانه ی ملی حمایت هایی از پژوهش ها و زمینه های علمی شده است که جا دارد بیش تر شود و وزنه ی پژوهشی در برنامه های رادیو سنگین تر شود.
ضریب نفوذ رادیو بر مخاطب بیشتر از تلویزیون است
معاون صدا با تاکید بر اهمیت رادیو اضافه کرد: آمار مخاطبان و امکانات تلویزیون از ما بالاتر است، اما میزان و ضریب نفوذ و اثرگذاری رادیو بیشتر و برای مخاطب اثربخش تر است.
شاه آبادی اشاره کرد: مسئولان محترم وزارت علوم باید تلاش کنند تا طبق یک قالب، طرح و محتوای مناسب، این ظرفیت ها را به مانند یک پیشنهاد طراحی نمایند و ما نیز در مقابل وظیفه داریم تا این محتویات را متناسب با نیاز و سطح مخاطب به عرصه ی برنامه سازی و روی آنتن ببریم.
شاه آبادی در آخر اشاره کرد: اهتمام ما بر این است که برنامه های رادیو، هرچه بیش تر رو به جریان سازی بروند و در برنامه ها از کارشناسان و اعضای متخصص، هیات علمی دانشگاه ها استفاده گردد. همین طور اشاعه ی این همکاری ها در فضای مجازی هم بسیار مهمست و باید به آن توجه کرد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم:
حمایت رسانه از کارهای دانش بنیان بسیار موثر است

غلام حسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، بیان کرد: امروزه تعداد دانشگاهیان و افراد متخصص ما نسبت به قبل از انقلاب افزایش خیره کننده ای داشته و اهتمام پژوهشی ما بسیار بیش تر از قبل شده است.
رحیمی اشاره کرد: ما در زمینه ی فناوری، پژوهشی و علمی رشد زیرپوستی داشته ایم، به این معنا که کارهای دانش بنیان بسیار زیاد و فزاینده ای در حال انجام بوده و یا هستند که ابعاد و اثرات آنها در آینده مشخص خواهد شد. برای مثال در سال های ۱۳۸۲یا ۱۳۸۳، پارک های علم و فناوری وارد مراحل توسعه ی علمی کشور شد که حتی خود ما نیز شناخت کافی از آنها نداشتیم، اما بعدها آثار و توان افزایش علمی آنها را مشاهده کردیم.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به اهمیت رسانه در ارتقای این کیفیت و اثربخشی آن اظهار نمود: رسانه نیز با همراهی و حمایت خود از این توان و ظرفیت های علمی، با انتقال آن به مخاطبان و همین طور تربیت خبرنگاران متخصص در حوزه ی علم، پژوهش، فناوری و ایجاد شبکه هایی در این عرصه ها، روند این فعالیت ها را سرعت ببخشد.
در این نشست همین طور نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از اهمیت و لزوم انعقاد این تفاهم نامه سخن گفتند و اشاره کردند، «ظرفیت های پژوهشی دانشگاه ها و مراکز علمی کشور با کمک سازمان صدا و سیما و بخصوص رادیو می تواند ارتقای شایان توجهی پیدا کند و رسانه ملی بعنوان یک پل ارتباطی، با ایجاد جذابیت های برنامه سازی به گسترش این پژوهش ها کمک نماید.»
در آخر جلسه نیز تفاهم نامه همکاری میان حمید شاه آبادی، معاون صدا و غلام حسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، به امضا رسید.




منبع:

1399/07/09
21:21:47
5.0 از 5
2008
تگهای خبر: دانش بنیان , دانشگاه , فضای مجازی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
beedownload بی دانلود