پژوهشگران آمریكایی مطرح كردند

كووید- ۱۹، ترس و افسردگی را افزایش داده است

كووید- ۱۹، ترس و افسردگی را افزایش داده است

بی دانلود: پژوهشگران آمریكایی در یك بررسی سه مرحله ای دریافتند كه شیوع كووید- 19، به افزایش ترس، افسردگی و تمایل به خودكشی منجر گردیده است.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از ساینمگ، بررسی پژوهشگران "دانشگاه آرکانزاس"( U of A ) از شروع شیوع کووید- ۱۹ تابحال نشان میدهد که سطح فکر کردن به خودکشی و ضربه روانی ناشی از این شرایط افزایش یافته است.
بررسی های این پژوهشگران نشان میدهد که شیوع کووید- ۱۹، به افزایش سطح افسردگی، اضطراب، تمایل به خودکشی و ضربه روانی در بین بزرگسالان آمریکا منجر گردیده است.
پژوهشگران با یک بررسی اینترنتی، ۱۰ هزار و ۳۶۸ بزرگسال را ارزیابی کردند تا بتوانند اثرات روانی و اجتماعی همه گیری کووید- ۱۹ را بهتر درک کنند. "کوین فیتزپاتریک"(Kevin Fitzpatrick)، استاد جامعه شناسی دانشگاه آرکانزاس و از نویسندگان این پژوهش باور دارد که عامل اصلی ایجاد چنین شرایطی، ترس است.
فیتزپاتریک اظهار داشت: ترس یک عامل ثابت برای پیش بینی است. ما دریافتیم که ترس به همراه خیلی از لطمه پذیری های اجتماعی می تواند به صورت قابل توجهی، نتایج سلامت روحی را پیش بینی نماید. بررسی ها نشان می دهند که ترس افراد، در محیط هایی که میزان مبتلاشدن به کووید-۱۹ یا مرگ و میر ناشی از آن در آنها بیشتر است، آمار بالاتری دارد.
فیتزپاتریک و گروهش در بررسی اینترنتی دریافتند نمره پاسخ دهندگان در مقایسه با نتایج بررسی های بالینی، به صورت میانگین بیشتر است. نمره حدودا یک سوم پاسخ دهندگان نیز بالای این سطح بود. پژوهشگران دریافتند که نشانه های افسردگی در بین گروه های لطمه پذیر جامعه همچون زنان، افراد بیکار و کسانی که با ناامنی غذایی روبرو هستند، بیشتر است.
دومین مرحله بررسی نشان داد که ۱۵ درصد از پاسخ دهندگان، در معرض خطر خودکشی قرار دارند. خطر تمایل به خودکشی، در بین سیاه پوستان، افراد مجرد و پاسخ دهندگان جوان تر، بیشتر بود.
پژوهشگران در سومین مرحله بررسی، نتایج شیوع کووید- ۱۹ را در ایجاد ترس و سلامت روحی ارزیابی کردند. هنگامی که از پاسخ دهندگان خواسته شد تا میزان ترس خود از کووید- ۱۹ را از یک تا ۱۰ طبقه بندی کنند، میانگین پاسخ آنها عدد هفت بود. ترس از بیماری و نتایج آن، در سراسر کشور یکسان نبود؛ بلکه در نواحی که تراکم بالاتری از بیماری داشتند و افراد لطمه پذیر جامعه در آنها زندگی می کردند، بیشتر دیده شد.
فیتزپاتریک اظهار داشت: حالا زمان آن فرا رسیده است تا از همه گیری کووید- ۱۹ درس بگیریم. کووید- ۱۹ یا بیماری های شبیه به آن به سراغ ما می آیند و ما باید خودرا برای درک بهتر آن آماده نماییم. ما باید مطمئن باشیم که علم دراین زمینه پیشرو است و از گروه های لطمه پذیر جامعه مراقبت نماییم.




منبع:

1399/05/13
22:10:38
5.0 از 5
2330
تگهای خبر: اینترنت , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
beedownload بی دانلود