پذیرش دانشجویان دکتری در طرح پژوهش یار بنیاد ملی نخبگان تسهیل شد
به گزارش بی دانلود، رئیس بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: بر مبنای تحولات صورت گرفته در دستورالعمل اجرایی طرح پژوهش یار شرایط پذیرش دانشجویان مقطع دکتری در این طرح تسهیل شده و هم مهلت ثبت نام تا دهم بهمن ماه تمدید گردید.
به گزارش بی دانلود به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین ضمن اشاره به طرح پژوهش یار این بنیاد و فراهم شدن امکان ثبت نام متقاضیان این طرح تا دهم بهمن ماه سال جاری، اظهار داشت: امسال استقبال خوبی از طرح پژوهش یار بنیاد نخبگان صورت پذیرفت و با عنایت به درخواست هایی که دانشجویان داشتند، این بنیاد برای حمایت بیش تر و گسترش دامنه شمول این طرح، بعضی از شرایط آئین نامه را آسانتر کرد.
وی، ضمن اشاره به شرایط جدید و تبصره های اضافه شده به آئین نامه طرح پژوهش یار، اظهار داشت: در آئین نامه اصلاح شده، شرط معدل را از ۱۸ به ۱۷ و نیم کاهش دادیم تا تعداد بیش تری از دانشجویان دکتری، بتوانند در این طرح شرکت نمایند.
افشین، اضافه کرد: بر مبنای آئین نامه قبلی، دانشجویان متقاضی مقطع دکتری، می بایست تا انتهای ترم ۳ در آزمون جامع شرکت کرده و تا انتهای ترم چهار، از پروپوزال خود دفاع می کردند اما حالا تبصره ای اضافه شده است که دانشجویانی که تا ترم پنجم امتحان جامع خویش را گذرانده و از پروپوزال شان دفاع کرده باشند هم مشمول دریافت این حمایت بشوند. ازاین رو دانشجویانی که تا انتهای ترم پنجم دفاع پروپوزال و آزمون جامع انجام داده باشند می توانند در این طرح شرکت نمایند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، در انتها تصریح کرد: پیش از این، برندگان حداقل پنج دوره طرح شهید وزوایی مشمول این طرح بودند که در آئین نامه جدید به سه دوره کاسته شده است.
به گزارش بی دانلود به نقل از مهر، بنیاد برای نخستین بار در کشور، به منظور تسهیل شرایط تحصیل دانشجویان مستعد تمام وقت دورهی دکتری تخصصی و تمرکز بیشتر آنان بر انجام فعالیتهای علمی و پژوهشی، تسهیلات ویژه ای را در چارچوب «طرح پژوهش یار» به آنان اعطا می کند که بخشی از این تسهیلات ناظر بر «حمایت از فعالیتهای توانمندساز و مهارت افزا در طول تحصیل»، بخشی ناظر بر «تسهیلات فرهنگی و معیشتی»، و بخشی ناظر بر «به کارگیری مناسب آنان در دستگاههای کشوری متناسب با توانمندی آنان در چارچوب انجام پروژهی جایگزین خدمت» است، به صورتی که ضمن پیوستگی مسیر علمی، پژوهشی و توانمندسازی آنان در آستانهی ورود به بازارکار، مسیر پیشرفت اجتماع نخبگانی در کشور هموار گردد و با رویکرد «توانمندی برتر، مسئولیت بیشتر» و «خدمت بیشتر، ارزش والاتر»، دیدگاه آحاد اجتماع را بسمت تأثیرگذاری بیشتر جلب نماید.
در این راستا، بنیاد ملی نخبگان برای دو سال پایانی تحصیل هر یک از مستعدان برتر مقطع دکتری تخصصی، که دوره انجام فعالیتهای پژوهشی دوره دکتری است؛ طرح «پژوهش یار» را با اعطای تسهیلاتی بالغ بر ۱۰ میلیاردریال به هر دانشجوی مستعد مقطع دکتری، تدوین و اجرایی کرده است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب