کشف عسلی که برای دیابت و سلامت دندان خوب است!

کشف عسلی که برای دیابت و سلامت دندان خوب است!

بی دانلود: بر طبق تحقیقی جدید عسلی که زنبورهای عسل بدون نیش تولید می کنند حاوی مقدار زیادی از یک قند خاص است که برای دیابت نوع 2 و جلوگیری از پوسیدگی دندان مفید می باشد.


به گزارش بی دانلود به نقل از نیواطلس، طبق این مطالعه عسل مذکور مزایای زیادی از جلوگیری از پوسیدگی دندان گرفته تا کاهش وزن و مدیریت دیابت نوع ۲ دارد. بالاتر از ۶۰۰ نوع زنبور عسل بی نیش در جهان وجود دارد که در مناطق استوایی و اطراف آن در سرتاسر جهان زندگی می کنند. آنها برخلاف زنبورعسل های معمولی که عسل را در کندوهایی مومی تجمیع می کنند، عسل جمع آوری شده خودرا در کوزه هایی تولید شده از ترکیب موم و صمغ درختان ذخیره می کنند. طعم عسل زنبورهای بدون نیش متمایز و ترش است. پژوهشگران دانشگاه کویینزلند پژوهش روی زنبورعسل های بدون نیش انجام دادند و متوجه شدند محصول تولیدی آنها علاوه بر طعم متمایز حاوی نوعی قند نادر است که سبب می شود سالم تر باشد. ناتاشا هانگرفورد محقق ارشد پژوهش در این زمینه می گوید: ما یک محقق میهمان از مالزی به نام «نورهاسنیدا زواوی» داشتیم که مشتاق تحلیل و بررسی قندهای موجود در عسل بدون نیش بود. هنگامیکه ما قندهای محتوی عسل را مشخص کردیم در کمال تعجب با مقدار زیادی دی ساکارید روبرو شدیم که با هیچ یک از استانداردهای معمول قندها در مواد غذایی مطابقت نداشت. دی ساکارید نوعی قند شامل ۲ مونوساکارید پیوندخورده به یکدیگر است. دی ساکاریدی که پژوهشگران یافتند ترهالولوز بود که از یک مولکول فروکتوز متصل به یک مولکول گلوکز تشکیل شده است. پژوهشگران بین ۵ گونه مختلف زنبورهای بدون نیش از مناطق نوگرمسیری و هندو استرالیایی، برای اولین بار ترهالولوز را به عنوان یک جزء اصلی شناسایی نمودند که میان ۱۳ تا ۴۴ گرم در هر ۱۰۰ گرم از عسل هر یک از اینگونه ها وجود داشت. بگفته پژوهشگران، سطوح بالای ترهالولوز در عسل زنبور بدون نیش که قبلا ناشناخته بود روی سلامت موثر است. هرچند این قند از نظر ساختاری شبیه ساکارز به حساب می آید، اما پیوند غیر معمول بین گلوکز و فروکتوز در ترهالولوز نسبت به ساکارز پایدارتر است. این بدان مدلول است که ترهالولوز در روده کوچک کندتر تجزیه می شود و به آن شاخص گلیسمی یا GI پایین تری می دهد. بنابراین، بجای افزایش ناگهانی، افزایش مداوم گلوکز خون به وجود می آورد. سطح پایین GI ترهالولوز در دیابت نوع ۲ نیز کارآمد است و کنترل قند گلوکز و حساسیت انسولین را بهبود می بخشد.


منبع:

1403/08/11
11:51:15
0.0 از 5
89
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
beedownload بی دانلود