یافته مطالعه پژوهشگران رویان؛
ضخامت میومتر رحم بر نتیجه درمان های کمک باروری موثر است
بی دانلود: یافته های یک مطالعه در پژوهشگاه رویان نشان میدهد که ضخامت میومتر می تواند بر نتیجه درمان با بهره گیری از فناوری های کمک باروری اثر بگذارد.
به گزارش بی دانلود به نقل از مهر، میومتر لایه میانی دیواره رحم است که ضخامت آن می تواند پیش بینی کننده عملکرد رحم باشد. عملکرد غیر طبیعی لایه عضلانی رحم می تواند موجب مشکلات شایع و مهم باروری شود.
دکتر فیروزه احمدی و دکتر شهره ایرانی؛ محققان پژوهشکده رویان در مقاله ای به بررسی رابطه بین ضخامت پایه میومتر و نتایج فناوری های کمک باروری (ART) ارزیابی شد. در این مطالعه کوهورت آینده نگر، ۴۵۳ زن نابارور که به چرخه درمان های کمک باروری وارد شده بودند و هیچ نوع لطمه آشکار رحمی نداشتند، شرکت کردند.
این مطالعه در پژوهشگاه رویان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی لرستان و دانشگاه علوم پزشکی گیلان انجام شد.
نتایج این مطالعه که در نشریه بین المللی International Journal of Fertility and Sterility انتشار یافته است نشان داد که در چرخه های درمان بوسیله فناوری های کمک باروری، ضخامت پایه میومتر کمتر از ۲۵ میلی متر با میزان لانه گزینی و حاملگی کمتری در مقایسه با ضخامت میومتر بیش از ۲۵ میلی متر هم راه است. در نتیجه، بنظر می رسد که ضخامت میومتر کمتر از ۲۵ میلی متر اندازه گیری شده در مرحله قاعدگی ممکنست تأثیر نامطلوبی بر نتایج درمان بوسیله IVF (لقاح آزمایشگاهی) و ICSI (تزریق درون سیتوپلاسمی اسپرم یا میکرواینجکشن) داشته باشد.
این یافته ها می تواند به پزشکان کمک نماید تا بر ارائه استراتژی های درمانی و مراقبت های حمایتی خاص بمنظور بهبود نتیجه درمان بوسیله IVF (لقاح آزمایشگاهی) و ICSI (تزریق درون سیتوپلاسمی اسپرم یا میکرواینجکشن) در این زنان تمرکز کنند.
منبع: beedownload.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب