تولید گرانول صنعتی برای کارخانه های پلیمری از پسماند
به گزارش بی دانلود، یکی از واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری کرمان با راه اندازی پلتفرمی مبادرت به جمع آوری پسماندهای قابل بازیافت کرد و با تبدیل آن به گرانول، خوراک برای صنایع پلیمری را به تولید رساند.
الناز صفرپور کارشناس محیط زیست این شرکت فناور در گفتگو با ایسنا، این شرکت را استارت آپی در حوزه محیط زیست دانست که در جهت مسئولیت اجتماعی خود در سال ۱۳۹۷ شروع به فعالیت کرد و اظهار داشت: چشم انداز ما، راه اندازی شهری بدون احتیاج به انرژی های فسیلی است که آب مورد نیاز خویش را از راه مازاد ذخیره طبیعت به کمک قنات تأمین می کند و انرژی خویش را از منابع تجدید پذیر به دست می آورد.
وی زمینه فعالیت این شرکت را جمع آوری پسماند از محل عنوان نمود وافزود: برای این منظور ما نرم افزاری را طراحی کردیم که در آن کاربران درخواست جمع آوری پسماندهای قابل بازیافت خویش را اعلام می کنند و ما با رفتن به منزل آنها، پسماندهای تفکیک شده را از آنها دریافت می نماییم.
صفرپور اضافه کرد: ما این پسماندها را تبدیل به گرانول می نماییم. این گرانول ها بعنوان مواد اولیه در کارخانه های پلیمری قابل استفاده می باشد.
این کارشناس محیط زیست، فرهنگ سازی برای نحوه برخورد با پسماندها را از مزایای این طرح عنوان نمود و خاطرنشان کرد: این نرم افزار نوعی اسنپ پسماند است که پسماندها را از در منازل تحویل می گیرد.
وی تصریح کرد: پسماندهای خشک چون کاغذ و همینطور پسماندهای الکترونیکی دریافت می شود.
صفرپور تصریح کرد: علاوه بر آن درحال طراحی سطل های زباله ای برای باتری هستیم؛ چون که باتری ها حاوی مواد خطرناک هستند که بعد از دور انداختن، موادی از آنها خارج می شود که سرطان زا است و نیاز است این نوع پسماندها به صورت کنترل شده امحا شود.
وی اظهار نمود: در صدد هستیم که در سال ۱۴۱۰، شهری راه اندازی نماییم که نه تنها در راه خودکفایی از نظر آب و انرژی قرار دارد، بلکه بعنوان یک مدل پایدار و سبز برای جهان عمل می کند. این مهم با تاکید بر تکنولوژی های جدید در بازیافت و بهره برداری از انرژی های تجدیدپذیر، صورت خواهد گرفت.
این فعال حوزه محیط زیست خاطرنشان کرد: هدف ما اینست که فرهنگ و آگاهی جامعه را در زمینه مسئولیت پذیری زیست محیطی ارتقا بخشیم و محیطی پاک تر و سالم تر برای نسل های آینده به ارمغان آوریم. ما می خواهیم نشان دهیم که با تشکیل یک سیستم بازیافت و بهره برداری انرژی موثر، میتوان هم به اقتصاد پایدار کمک کرد و هم به محافظت از محیط زیست.
به قول وی هم اکنون این طرح در استان کرمان اجرایی می شود.
منبع: بی دانلود
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب