دهقانی:
برای توجه به نخبگان، روش های خشک محاسباتی نتیجه خوبی ندارد
به گزارش بی دانلود، معاون علمی رئیس جمهور اظهار داشت: باور من اینست که اگر می خواهیم به نخبگان دانشگاهی دقت کنیم، روش های بسیار خشک محاسباتی مثل فراخوان زدن و امتیازبندی کردن ما را به نتیجه خوبی نمی رساند.
به گزارش بی دانلود به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی فیروزآبادی در آئین بزرگداشت سیزدهمین سالگرد شهادت مجید شهریاری، استاد دانشگاه شهید بهشتی و از دانشمندان هسته ای کشورمان که با حضور تعدادی از خانواده های شهدای هسته ای در تالار مولوی دانشکده ادبیات دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار نمود: شهدای هسته ای ما هم خصوصیت ها و شاخصه های برجسته ای دارند که یکی از خصوصیت های پر رنگ زندگی شهید شهریاری ربوبیت و تربیت بود. به نسبت بقیه شهدا هم که نگاه می نماییم، این خصوصیت مربی بودن و تربیت گر بودن در شهید شهریاری متمایز بود و ایشان شاگردان بسیار زیادی تربیت کردند.
دهقانی فیروزآبادی در ادامه تصریح کرد: معلمی یکی از مهم ترین خصوصیت های شخصیت شهید شهریاری بود و خصوصیت پرورش گری چیزی است که متأسفانه در روزگار ما کمتر به آن توجه می شود.
وی اضافه کرد: استادان ما هم اکنون کمتر صاحب مکتب هستند. باور من اینست که اگر می خواهیم به نخبگان دانشگاهی دقت کنیم، روش های بسیار خشک محاسباتی مثل فراخوان زدن و امتیازبندی کردن ما را به نتیجه خوبی نمی رساند و مسأله ای که هم اکنون در بنیاد نخبگان پیگیری می نماییم، اینست که اساتیدی را که با دانشجویان نخبه در ارتباط هستند، شناسایی نماییم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تکیه بر پشتیبانی از هسته های استاد محور و مربی در رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان، اظهار داشت: هر حمایتی که می خواهیم از نخبگان انجام دهیم، از استادان مربی انجام خواهیم داد تا هسته های استاد محور شکل بگیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب