بهره برداری از سامانه خنک کن دانشگاه شریف در نیروگاه شازند

بهره برداری از سامانه خنک کن دانشگاه شریف در نیروگاه شازند

بی دانلود: سامانه سامانه خنک کن کمکی دانشگاه صنعتی شریف با تحویل آن به کارفرما، رسما در نیروگاه حرارتی ˮشازندˮ به بهره برداری رسید.


به گزارش بی دانلود به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، سامانه "خنک کن کمکی نیروگاه شازند" که توسط پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف طراحی شده است، با حضور مدیران شرکت تولید برق حرارتی و شرکت تولید برق حرارتی شازند و شرکت مدیریت تولید برق حرارتی شازند و تعدادی از متخصصین صنایع نیروگاهی به بهره برداری رسید.
پروژه راه اندازی سیستم خنک کن کمکی واحد چهار نیروگاه شازند توسط یکی از دفاتر مجتمع فناوری دانشگاه صنعتی شریف انجام و باعث جبران ۲۸ مگاواتی توان تولید برق این واحد در شرایط پیک مصرف تابستان شده است. این پروژه با یک سوم هزینه خرید تجهیزات خارجی برای نخستین بار در کشور اجرا شده است.
دکتر مسعود دربندی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف و مدیر مرکز توسعه سامانه های نوین انرژی در مورد این طرح اظهار داشت: پروژه راه اندازی برج خنک کن کمکی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در مدت زمان دو سال به سرانجام رسیده است.
وی یکی از موانع اصلی تولید برق در نیروگاه های حرارتی را نقصان عملکرد سیستم خنک کن اصلی نیروگاه در شرایط اضطراری بهره برداری دانست و افزود: این امر باعث کاهش قابل توجه تولید برق نسبت به ظرفیت اسمی نیروگاه می شود. این مساله در ماه های گرم سال که مقارن با اوج مصرف در شبکه برق کشور است به نحو جدی نمایان می شود.
دربندی افزود: در این راستا، تیم ما مبادرت به ارائه راهکاری جهت رفع این محدودیت و افزایش تولید برق در شرایط پیک سال کرد. راهکار پیشنهادی بکارگیری ما یک سامانه خنک کن جانبی در کنار برج خنک کن اصلی "هلر" نیروگاه است که گواهی ثبت اختراع آن با عنوان "سیستم خنک کن کمکی برای سیستم خنک کن اصلی از نوع هلر به منظور کاهش نقصان تولید برق نیروگاه در شرایط محیطی با دمای زیاد و وزش باد" با مشارکت همکاران مرکز توسان انرژی شریف به ثبت رسیده است.


 

1401/04/09
21:35:08
0.0 از 5
678
تگهای خبر: پروژه , تولید , دانشگاه , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
beedownload بی دانلود