در دیدار رؤسای دو دانشگاه تهران و ایروان پیشنهاد شد

ایجاد شعبه پارک فناوری تهران و شعبه شرکت های دانش بنیان ایرانی در دانشگاه ایروان

ایجاد شعبه پارک فناوری تهران و شعبه شرکت های دانش بنیان ایرانی در دانشگاه ایروان

بی دانلود: رییس دانشگاه تهران با بیان آمادگی نسبت به راه اندازی شعبه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در کشور ارمنستان، ابراز امیدواری کرد که زمینه ایجاد شعبه هایی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در فضاهای در اختیار دانشگاه ایروان برقرار شود.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، دکتر سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران در دیدار با رییس دانشگاه ایروان که در سالن شورای دانشگاه تهران برگزار شد، از تعامل با دانشگاه های کشورهای همسایه به عنوان یک اولویت در ساماندهی همکاریهای علمی دانشگاه تهران نام برد و اظهار داشت: آمادگی داریم تا با کمک دانشگاه ایروان بتوانیم زمینه های مطالعاتی و آموزشی مشترک را برای ارتقای روابط ایران و ارمنستان و کشورهای حاضر در منطقه ایفا نماییم.

گسترش کرسی های زبان و ادبیات فارسی در ارمنستان
دکتر مقیمی در پی درخواست رییس دانشگاه ایروان در خصوص این که محوریت همکاری مشترک بین دانشگاه ایروان و دانشگاه تهران بر گسترش زبان و ادبیات فارسی قرار گیرد، اظهار داشت: یکی از حوزه های مورد علاقه دانشگاه تهران در حوزه توسعه روابط علمی، گسترش کرسی های زبان و ادبیات فارسی در ارمنستان و شناخت و توسعه بیشتر زبان ارمنی در ایران است.

وی از ساماندهی کارهای تحقیقاتی مشترک و بین المللی، تبادل استاد و دانشجو و همکاری در زمینه شرکت های دانش بنیان به عنوان محورهای همکاریهای مشترک نام برد و اظهار داشت: آمادگی داریم شعبه ای از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را در ارمنستان و در دانشگاه ایروان راه اندازی نماییم.
رییس دانشگاه تهران با اعلان اینکه در فناوری های پیشرفته و عرصه های مختلف فنی مهندسی، کشاورزی، علوم پایه، علوم اجتماعی و علوم انسانی، کارهای کارآفرینانه ای در قالب شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شکل گرفته است، پیشنهاد داد: شعبه هایی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، در فضاهای در اختیار دانشگاه ایروان استقرار پیدا کنند و همکاریهای دو دانشگاه در این عرصه شروع شود.

ارمنستان؛ یکی از کشورهای هدف برای ایجاد شعبه دانشگاه تهران
ایشان سپس با اشاره به درخواست کشورهای لبنان، عراق، قطر و عمان برای ایجاد شعبه دانشگاه تهران در این کشورها، اشاره کرد: اگر بخواهیم ایده راه اندازی شعبه ای از دانشگاه تهران در سایر کشورها را اجرائی نماییم، کشور ارمنستان یکی از گزینه ها برای این کار خواهد بود.

دکتر مقیمی با اعلان اینکه دانشگاه تهران دارای ۵۰ دانشکده، ۱۳۰ گروه آموزشی و نزدیک به یک هزار رشته تحصیلی است، به وجود سابقه انعقاد ۶۰۰ موافقت نامه بین دانشگاه تهران با دانشگاه های مختلف دنیا اشاره نمود و اظهار داشت: متأسفانه بخش کمی از این توافق ها به اجرا درآمده است. البته در دوره ی جدید مدیریتی دانشگاه تهران اصل را بر این گذاشته ایم که بتوانیم این تفاهم نامه ها را بیشتر اجرائی نماییم.
وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی ایران و ارمنستان، اضافه کرد: کشور ارمنستان همیشه در طول تاریخ جزو اولویت های ایران در گسترش روابط بوده است. ما ایرانیان دارای پیش زمینه فکری مثبتی نسبت به هموطنان ارامنه و همنوعان مان در کشور ارمنستان هستیم؛ در دانشگاه تهران نیز هم در بین دانشجویان و هم در جمع اعضای هیأت علمی دانشگاه شاهد حضور ارامنه کشورمان هستیم.
استاد دانشگاه تهران اضافه کرد: ما دوست داریم که منطقه ای آرام و مملو از صلح و آرامش داشته باشیم. بدون شک نقش دو دانشگاه تهران و ایروان می توانند دراین زمینه نقشی سازنده و مثبت باشند.
رییس دانشگاه تهران در آخر با تاکید بر این که توسعه روابط اقتصادی و اجتماعی دو کشور می تواند از رهگذر تعاملات علمی حاصل شود، تصریح کرد: در دیداری که بتازگی با سفیر ارمنستان در تهران صورت گرفت، قرار شد همایش مشترکی با عنوان فرصت ها و چالش های روابط اقتصادی و اجتماعی بین ایران و ارمنستان با حمایت سفارت ارمنستان در ایران و به ابتکار دانشگاه های دو کشور اجرا شود که دانشگاه تهران و دانشگاه ایروان می توانند دراین زمینه نقش محوری ایفا کنند.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، هوانس هوانیسیان، رییس دانشگاه ایروان نیز با اشاره به این که دانشگاه دولتی ایروان دارای قدمت ۱۰۳ ساله، بزرگترین دانشگاه در سطح کشور ارمنستان و دارای ۲۰ دانشکده، ۱۳ مؤسسه و انستیتوی مطالعاتی و تحقیقاتی و ۱۹ هزار دانشجو است، اظهار داشت: محوریت همکاری دو دانشگاه را بر گسترش زبان و ادبیات فارسی در ارمنستان بگذاریم، چونکه علاقه و تقاضا در ارمنستان برای فراگیری زبان و ادبیات فارسی حتی در قالب دوره های آموزشی کوتاه مدت، زیاد است.

وی ادامه داد: در دوره های اخیر نیز تقاضا در سطح بین المللی و از خارج ارمنستان برای تحصیل در رشته شرق شناسی و همین طور زبان و ادبیات فارسی دانشگاه ایروان بالا رفته است. بدین سبب تبادل تجربه و انتقال ظرفیت های علمی دانشگاه تهران در این رشته ها یک فرصت برای دانشگاه ایروان شمرده می شود.
رییس دانشگاه ایروان همین طور در پاسخ به رییس دانشگاه تهران درباره ایجاد همکاریهای مشترک بوسیله استقرار شعبه هایی از شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در فضاهای در اختیار دانشگاه ایروان، توضیح داد: همکاری در زمینه شرکت های دانش بنیان جزو علایق ما است.
وی همین طور در این دیدار اظهار نمود: برداشتی که از ایران و ایرانیان در ارمنستان وجود دارد، برداشت مثبتی است. تلقی جامعه ارمنی این است که دو ملت دوست و برادر هستیم.



1401/04/02
10:50:24
0.0 از 5
740
تگهای خبر: آموزش , دانش بنیان , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
beedownload بی دانلود