آیا ماه میلیاردها سال آب از زمین جذب کرده است؟

آیا ماه میلیاردها سال آب از زمین جذب کرده است؟

به گزارش بی دانلود یک نظریه جدید در بین دانشمندان ژئوفیزیک درباره منشاء آب موجود در کره ماه وجود دارد در خصوص این که یون های اکسیژن و هیدروژن خارج شده از اتمسفر زمین امکان دارد باعث تشکیل مولکول های آب در این سیاره شده باشند.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه خبری ساینس الِرت، در کره ماه مولکول های آب و همین طور یخ وجود دارد اما این آب چگونه وارد این سیاره شده است؟ مقداری از این آب ممکنست بر اثر برخورد سیارک ها و شهاب سنگ ها به وجود آمده باشد اما یک تحقیق جدید حاکی از آنست که آب کره ماه ممکنست یک منشاء دیگر همچون اتمسفر زمین داشته باشد.
دانشمندان می گویند: یون های اکسیژن و هیدروژن که از اتمسفر بالایی سیاره زمین فرار می کنند و سپس در ماه با یکدیگر ترکیب می شوند، ممکنست سبب تشکیل تا حد سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از لایه منجمد یا آب مایع زیرسطحی در کره ماه شده باشند.

این نظریه مطرح گردیده است که زمانی که ماه از میان بخش انتهایی میدان مغناطیسی زمین (حباب به شکل قطره اشک در پیرامون زمین تحت تاثیر میدان مغناطیسی زمین) عبور می کند، یون های اکسیژن و هیدروژن به سمت داخل سطح ماه کشیده می شوند.
این پدیده در مدت پنج روز در هر ماه قمری روی می دهد به سبب فشاری که از جانب بادهای خورشیدی به این حباب وارد می شود، برخی خطوط میدان مغناطیسی زمین شکسته می شوند و این میدان تنها از یک طرف به سمت زمین مهار می شود.
زمانی که ماه با بخش انتهایی یا دُم میدان مغناطیسی زمین مداخله می کند، برخی این اتصالات شکسته شده ثابت یا اصلاح (فیکس) می شوند که این امر منجر به آن می شود که یون های هیدروژن و اکسیژنی که قبل از این از اتمسفر زمین فرار کرده بودند، ناگهان به سمت آن کشیده شوند.
گانتر کلیتشکا دانشمند ژئوفیزیک دراین زمینه اظهار داشت: این پدیده مانند آنست که ماه زیر دوش آب قرار می گیرد. دوشی از یون های آب که برای بازگشت به زمین روی سطح ماه فرود می آیند.


پوشش به وجود آمده توسط گودال ها و شکاف های سنگی در ماه نیز بعنوان محافظ عمل می کند و مانع تبخیر و بازگشت این آب به فضا می شود. این درحالی است که فضانوردان مشتاق ایجاد حضور دائمی انسان روی کره ماه هستند و این امر نیازمند داشتن یک منبع آب در نزدیکی محل اسکان فضانوردان است.
تحقیقات جدید می تواند به تعیین محل استقرار دائمی بر روی کره ماه کمک نماید.

1401/03/15
12:37:30
0.0 از 5
671
تگهای خبر: آموزش
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
beedownload بی دانلود