دیدار بپی کلمبو با سیاره زهره

دیدار بپی کلمبو با سیاره زهره

آژانس فضایی اروپا در حساب کاربری خود در اینستاگرام تصویری منتشر نمود و نوشت: نمی توانم چشم از تو بردارم.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، آژانس فضایی اروپا در ادامه نوشت: شرط می بندیم هنگامی که "بپی کلمبو" برای انجام مانور کمک گرانشی از نزدیکی سیاره زهره عبور می کرد و این منظره از سیاره زهره را ثبت می کرد، این آهنگ را می خواند.
این تصویر ۱۰ اوت سال ۲۰۲۱ در ساعت ۱۳: ۵۷: ۵۶ به وقت ساعت هماهنگ جهانی توسط "دوربین مانیتورینگ ماژول انتقال عطارد ۳" و زمانی که فضاپیما در فاصله ۱۵۷۳ کیلومتری سیاره زهره قرار گرفته بود به ثبت رسیده است. البته نزدیکترین فاصله بپی کلمبو با زهره کمی پیش از آن زمان و در ساعت ۱۳: ۵۱: ۵۴ به وقت ساعت هماهنگ جهانی رخ داده بود. در آن زمان بپی کلمبو ۵۵۲ کیلومتر با سیاره فاصله داشت.
این دوربین‎ها قادر به ثبت تصاویر سیاه و سفید با وضوح ۱۰۲۴ در ۱۰۲۴ پیکسل هستند. برای افزایش کنتراست و استفاده از محدوده دینامیکی کامل، تصویر به آرامی پردازش شده است. دامنه دینامیکی عکس عبارت است از تفاوت مقدار روشنایی بین تاریک ترین نقاط و روشن ترین نواحی عکس که دارای جزییات قابل تشخیص باشند. مقدار کمی وینیتینگ نوری در پایین سمت چپ تصویر مشاهده می شود. وینیتینگ در عکاسی به مفهوم کاهش روشنایی(تیره کردن) یا کاهش اشباع رنگ حاشیه های عکس است که از آن برای جلب توجه بیشتر مخاطب به مرکز عکس یا به سمت سوژه اصلی در عکس استفاده می شود.
آنتن با گیرندگی بالا مدارگرد سیاره ای عطارد و قسمتی از بدنه این فضاپیما در قسمت جلوی سیاره زهره و سمت بالا چپ تصویر قابل مشاهده می باشد.
این مانور دومین مانور در سیاره زهره و سومین مانور در مجموع از ۹ پرواز از نزدیک این فضاپیما است و به هدایت فضاپیما در راه رفتن به عطارد کمک می نماید. بپی کلمبو در طول سفر هفت ساله خود به کوچکترین و درونی ترین سیاره منظومه شمسی یک پرواز نزدیک به زمین و دو پرواز نزدیک به زهره داشته و باید شش پرواز نزدیک به عطارد نیز داشته باشد تا در مقابل کشش گرانشی جاذبه خورشید بتواند سرعت خودرا کم کرده و بتواند به مدار اطراف عطارد وارد شود. نخستین پرواز نزدیک آن به عطارد در یک الی دو اکتبر ۲۰۲۱ صورت خواهد گرفت. بپی کلمبو ۲۰ اکتبر ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شد و در ۱۰ آوریل ۲۰۲۰ یک پرواز نزدیک به سیاره زمین داشت.
بپی کلمبو که شامل مدارگرد سیاره ای عطارد و مدارگرد مغناطیسی عطارد است، مقرر است در سال ۲۰۲۵ به مدار مورد نظر خود در اطراف کوچکترین و درونی ترین سیاره منظومه شمسی برسد.



1400/05/22
12:08:40
0.0 از 5
1049
تگهای خبر: اینستاگرام
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
beedownload بی دانلود