نقش مغز در بروز ترس از تاریكی چیست؟

نقش مغز در بروز ترس از تاریكی چیست؟

به گزارش بی دانلود ترس یک واکنش معمولی به تاریکی است و الان محققان معتقدند مکانسیم مغز که باعث ترس از تاریکی می شود را یافته اند.


به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس آلرت، مطالعات جدید نحوه ی فعالیت بخش آمیگدال(amygdala) مغز که مسئول پردازش احساسات و تنظیم واکنش ما در مقابل ترس است را هنگام قرار گرفتن ما در نور و تاریکی نشان داده است.
به نقل از محققان نور فعالیت بخش آمیگدال را سرکوب می کند.
همینطور وجود نور سبب ایجاد ارتباطی قوی میان آمیگدال و قشر پیش پیشانی می شود. این بخش از مغز احساس ترس ما را کنترل می کند.
در این تحقیقات اسکن اف ام آرآی(fMRI) بیست و سه نفر که به مدت ۳۰ ثانیه در معرض نور کم، متوسط و تاریکی قرار گرفته بودند بررسی گردید.
مشخص شد که نور متوسط سبب کاهش قابل توجه فعالیت آمیگدال می شود در حالیکه نور کم تأثیر کمتری بر این بخش داشت.
همینطور هنگامی که فرد در معرض نور بود ارتباط بیشتری بین آمیگدال و قشر پیش پیشانی برقرار شد. به عبارت دیگر نور امکان دارد بتواند مراکز کنترل ترس در مغز ما را فعال نگه دارد. برای درک این مورد داده های بیشتری مورد نیاز است اما قطع ارتباط این بخش های مغز با ایجاد اضطراب ارتباط داشت.
ارتباط میان روشنایی و تاریکی با مغز مشخص است. تغییر در نور محیط زمان خواب را مشخص می کند، روی هوشیاری فرد اثر می گذارد و می تواند بر روی روحیه اشخاص اثر بگذارد.
درمان های مبتنی بر نور هم به صورت گسترده ای برای درمان افسردگی مورد استفاده قرار می گیرند اما دانشمندان به صورت کامل نحوه ی عملکرد آنرا درک نمی کنند.
کلید درک بهتر این مورد شاید در "سلول های حساس به نور گانگلیون شبکیه"(ipRGCs) نهفته باشد. این سلول ها نور را از چشم به بخش های مختلف مغز منتقل می کنند. در قدم بعدی باید اطلاعاتی درمورد نحوه ی تعامل این سلول ها با آمیگدال مغز یافت.




منبع:

1400/04/01
09:35:10
0.0 از 5
974
تگهای خبر: محقق
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
beedownload بی دانلود