تولید بیش از صد نوع توری و الك متناسب با نیاز بخش های تولیدی، صنعتی و كشاورزی
پژوهشگران یکی از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری البرز موفق شدند بیش از یک صد نوع توری و الک متناسب با نیاز بخش های مختلف تولیدی، صنعتی و کشاورزی را تولید و روانه بازار کنند.
به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، مهندس بابک ثابتی زاده، مدیرعامل این واحد فناور در این خصوص اظهار داشت: شرکت ما با حضور در پارک علم و فناوری البرز نه فقط به تولید انواع محصولات اقدام نموده، بلکه با ثبت اختراع محصولات خود به تنوع و تولید بیشتر نیز اقدام نموده است.
وی با اشاره به این که این شرکت در سال ۱۳۹۴ به ثبت رسید، اضافه کرد: موفق شدیم در همان سال با ارائه طرح تولید انواع توری های صنعتی به عضویت پارک علم و فناوری البرز درآییم و با حمایت پارک علاوه بر کار تحقیقاتی توانستیم طرح های خودرا در قالب ثبت اختراع به انجام برسانیم.
مهندس ثابتی زاده با اشاره به این که طی مدت دو سال کار تحقیقاتی، موفق به ساخت دستگاه توری بافی شدیم، اظهار داشت: خوشبختانه در سال ۱۳۹۶ این شرکت فروش محصولات خودرا شروع کرد و در سال ۱۳۹۷ موفق به عقد قرارداد با یکی از شرکت های بزرگ معدنی کشور شد.
وی درباره محصولات فناورانه این شرکت فناور اظهار داشت: از با اهمیت ترین دستاوردهای این شرکت تولید توری های صنعتی با تنوع بسیار زیاد جهت رفع نیاز واحدهای تولیدی بوده و در امتداد اهداف این شرکت درباب توسعه و تنوع محصولات، موفق به تولید انواع الک های آزمایشگاهی مطابق با استاندارد ASTM شدیم.
وی با اشاره به این که این شرکت توان و ظرفیت تولید انواع محصولات سفارشی مطابق با نیاز مصرف کنندگان را دارد، اضافه کرد: تنوع بیش از ۵۰ نوع توری، بیش از ۵۰ نوع الک آزمایشگاهی و انواع ابزار نمونه برداری ذرات جامد و مایعات، از دستاوردهای این شرکت در مدت عمر نه چندان طولانی شرکت نشان از عزم جدی و برنامه ریزی شده این واحد صنعتی کوچک و فناور دارد.
مدیرعامل این واحد فناور در ادامه اظهار داشت: از شروع ورود به پارک البرز تا کنون بیش از چهار بار در نمایشگاه های پارک و تقریباً در بیشتر همایش های مرتبط شرکت داشته و در تمامی مراحل ابتدایی ستاندن مجوزها و وام ها و همین طور معرفی ظرفیت ها و توانمندیهای این شرکت، پارک البرز نقش حمایتی خودرا به نحو احسن اجرا کرده است.
او در آخر ضمن تاکید بر پشتیبانی از تولید برای تحقق شعار امسال، اشاره کرد: آسان سازی روال ها و روندها در امتداد تسهیل فضای کسب وکار و صدور مجوز و تامین و حمایت قسمتی از نقدینگی و سرمایه در گردش و همین طور کاهش سود بانکی برای واحدهای فناور یک ضرورت است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب