توسعه صادرات محصولات دانش بنیان ایران و قزاقستان با امضای تفاهمنامه همكاری
بی دانلود: تفاهمنامه همکاری میان مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران و اتاق مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان در جهت توسعه صادرات محصولات دانش بنیان به امضا رسید.
به گزارش بی دانلود به نقل از ایسنا، طی مراسمی تفاهم نامه همکاری میان مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران و اتاق مشترک تجاری ایران و قزاقستان با هدف توسعه صادرات محصولات دانش بنیان و ارتباط صنعت با نخبگان به امضا رسید. ایجاد سالن نمایش کالا، ارائه خدمات مشاوره و بازاریابی، اعزام و پذیرش هیات های تجاری، رتبه بندی شرکت ها، برگزاری دوره های آموزشی، بررسی بازارهای هدف از مسائلی است که در این تفاهم نامه به آنها پرداخته شده است.
در این مراسم مهدی اقتصادی، سرپرست مرکز نوآوری و شتابدهی صادرات اتاق ایران با اعلان اینکه این تفاهم نامه که با هدف پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها منعقد می شود، اظهار داشت: در پی رسیدن به الگویی مناسب هستیم تا بتوانیم مسائل مورد نیاز کشور را در حوزه صادرات دانش بنیان مرتفع نماییم و در این راه اساسا به تعامل با پارک های علم و فناوری نیاز داریم تا بتوانیم از شرکت های دانش بنیان و نوآوری که محصول ساخته و نیاز به تجاری سازی محصول خود دارند، حمایت نماییم.
وی جامعه هدف برای صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی را کشورهای همسایه ای دانست که حتی با وجود تحریم ها می توان با آنها ارتباط برقرار کرد و افزود: اگر در این میان دست اندرکاران وزارت خارجه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با ما همراه باشند، می توانیم این مهم را محقق نماییم.
اقتصادی اضافه کرد: حلقه گمشده در این میان برقراری تعامل و ارتباط مناطق با یکدیگر است. به این منظور برگزاری نمایشگاه هایی با همکاری اتاق های مشترک تجاری، همسو کردن کمیسیون های مختلف اتاق ایران و در ادامه شناسایی فرصت ها در قزاقستان برای تجاری در ایران از اقداماتی است که می تواند موثر باشد.
در ادامه این مراسم سحر بنکدارپور، دبیرکل مجمع تشکل های دانش بنیان نیز با اعلان اینکه مرکز شتابدهی صادرات باید بعنوان حلقه واسط میان کسب وکارهای سنتی و مدرن عمل کند، اظهار داشت: در این میان صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز همراه ما هستند و می توانیم از ظرفیت های موجود بهره ببریم.
وی با تاکید بر اینکه از حدود ۶هزار شرکت دانش بنیانی که در صندوق نوآوری و شکوفایی به ثبت رسیده، نزدیک ۲۰۰ شرکت قابلیت صادراتی دارند، اشاره کرد: در صددیم با شناسایی این شرکتها و پشتیبانی از آنها گام بزرگی در جهت صادرات محصولات دانش بنیان کشور برداریم. در این میان اقداماتی همچون ثبت برند بین المللی، برگزاری دوره های آموزشی، نیازسنجی در بازار هدف، برگزاری جلسات B۲B و... از اقداماتی است که می تواند در دستور کار قرار گیرد.
امیر عابدی، رئیس اتاق مشترک ایران و قزاقستان نیز در مراسم انعقاد این تفاهم نامه با ابراز امیدواری از اینکه این اقدام منجر به ورود جریان نوآورانه به اتاق های مشترک تجاری شود، اظهار داشت: مطالبات اقتصاد نوین بازآفرینی نظام کسب وکار است و بر ما لازم است که با این نوآوری ها که در منطقه و جهان در حال وقوع است، همسو شویم.
وی افزود: باید متوجه باشیم که حتی اگر درها هم بسته باشد، نوآوری و تکنولوژی از پنجره وارد می شود. چنانچه حالا شاهد آن هستیم که خیلی از کسب وکارها در بستر هوش مصنوعی تغییر کرده اند.
وی اشاره کرد: این تفاهم نامه برای تسهیل کارهای فعالان بخش خصوصی در حوزه تجارت لازم است، به شرطی که منجر به اقدامات اجرائی شود. ضمن اینکه برگزاری دوره های آموزشی برای شرکت های نوآور و دانش بنیان در حوزه روابط خارجی و کارهای اقتصادی موضوع مهمی است که باید به آن پرداخته شود.
عابدی با اعلان اینکه در این میان نقش واسطه گری باید به سلامت انجام گیرد، اظهار داشت: تولیدات شرکت های دانش بنیان و نوآور تکمیل کننده بخش صنعت هستند، اما باید موانع را به درستی شناسایی نماییم تا منجر به شتابدهی در مسیری که نادرست است، نشویم.
منبع: beedownload.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب